Jump to content
Sign in to follow this  
tramyargabam

Build and Run a Elrond node in Windows PC

Recommended Posts

I modified this script https://github.com/ElrondNetwork/elrond-go-scripts/blob/master/windows-amd64/buildnode.bat to make it more easy to Build and run Elrond nodes in Windows PC ( Beginners Freindly )

*Things that I added on that script

- Check if Go and Git is installed in the desktop , if not install it silently via chocolatey

- You don't need to modify the prefs.toml to set your node name, the script will do it for you by typing your desired node name

- Also , it will create automatically a batch file to start your node like this script : https://github.com/ElrondNetwork/elrond-go-scripts/blob/master/windows-amd64/start.bat

Watch the video guys :

 

Here's the script https://github.com/tramyargabam/elrond-script/blob/master/buildelrondnode.cmd

Edited by tramyargabam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you very much for your script.

I tested and it works but... I have in screen no same result like my Linux VPS Node, we see the screen of the node but always same message appears:

{"caller_ok":true,"extra":null,"file":"C:/Users/Administrator/go/src/github.com/ElrondNetwork/elrond-go/consensus/spos/worker.go","level":"info","line_number":409,"msg":"extend function is called from subround: (START_ROUND)\n","time":"2020-06-15T17:43:51+02:00"}
{"caller_ok":true,"extra":null,"file":"C:/Users/Administrator/go/src/github.com/ElrondNetwork/elrond-go/consensus/chronology/chronology.go","level":"info","line_number":153,"msg":"\n2020-06-15 17:44:24.002780907  ################################# ROUND 3068244 BEGINS (1592235864) #################################\n\n","time":"2020-06-15T17:43:52+02:00"}

Again and again this message, I think the version in your script (1.0.40) use an old version of the source github of elrond

I don't know why I do not found anymore in github the code for x86 Windows OS, I have a prowerfull VPS on Windows and I want to run a node there.

When I follow the documentation to install from scratch a node, it does not run, an error occurs when we build "go" scripts

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...